7/10/2006 - הבלוג של פיצה מאן - ברוכים הבאים. |
בבלוג הזה אני אכתוב כל מיני דברים, הרבה מהם אמנם יהיו קשורים לפיצה אבל יש גם המון דברים אחרים שמעניינים אותי חוץ מפיצה (למרות שהחברים הקרובים לא מאמינים לי ואומרים שאם הייתי יכול הייתי עובר לגרו בסניף הקרוב של פיצה האט... אין מה לעשות כזה אני... לא טיפוס של שווארמה:)).
אז אם אתם רוצים לדעת מה עוד מעניין אותי (אני בטוח שזה יעניין גם אתכם), אז תשארו בסביבה ותקצפו מידי פעם לבקר שוב בבלוג הפיצה שלי. בהמש ך אני אשתדל לשים פה דברים כמה שיותר מעניינים, ואם תהיו ילדים טובים יהיו גם תחרויות ופרסים וכל מיני דברים כאלה. אבל לא מבטיח כלום בינתיים. בעצם מבטיח, העיקר תחזרו לבקר שוב!!!
אה, וחובה בהודעה ראשונה בבלוג: אני חייב לספר על עצמי קצת, אז ככה: קוראים לי יונתן, אני גר ברעננה וכמו שבטח ניחשתם עד עכשיו אני אוהב מאוד לאכול פיצה, וגם להכין פיצה, וכל דבר שקשור במאכל המעולה הזה (כלומר: להזמין פיצה, להסניף פיצה ולזרוק פיצות מהגג על עבורי אורח תמימים למראה). את רוב זמני אני מעביר בפיצריה השכונתית (למרות שאני רוצה לעשות לבחור הנפלא שם פרסומת אני לא אספר לכם איזה פיצריה זאת כדי בכל זאת לשמור על קצת אנונימיות), וכשאני עובר ליד סניף של פיצה האט או דומינו'ס קשה לי מאוד להתאפק ולא להכנס אפילו שאני לא רעב. לפעמים אני אוסךף פוסטרים של הרשתות האהובות עליי (שזה כולן חוץ מפיצה מטר בערך, למרות שהם גם סבבה, אבל אין להם פוסטרים - לטיפולכם שם!!), והסיבה העיקרית שאני לא אוכל בדומינו'ס פיצה כל היום היא הטיפת נאמנות שיש בי לפיצריה האהובה שלי ליד הבית. יש שחושבים שאני פסיכי, יש שחושבים שמשהו נדפק אצלי במח בילדות ושלא קיבלתי מספיק גבינה אולי. אבל אני פשוט לא טיפוס של שווארמה.... :) להתראות בפעם הבאה פיצה מאן.
|
| • שלח תגובה חדשה! |
1/11/2006 - חחח... |
| נשלח על ידי yarden2611 |
אוקי! גמאני אוהבת פיצה אבל פלאפל יותר!
ואי.. עכשיו נהייתי רעבה...
הלכתי לאכול.
ביי!
נערך על ידי yarden2611 בתאריך 1/11/2006 בשעה 08:29 |
| קישור קבוע לתגובה |
|
בלוג - מידע כללי
אני פיצה מאן וזה הבלוג שלי. הבלוג אמנם יעסוק גם קצת בענייני פיצה (אני ממש אוהב פיצה כמו שאתם בטח מתארים לעצמכם... הלוואי ופיצה האט היתה הבית שלי), אבל לר רק בעינייני פיצה, אלא גם בדברים אחרים שמעניינים אותי (כן יש כמה דברים כאלה חוץ ממתכוני פיצה, עובדות פיצה, בדיחות פיצה וכאלה...).
« March 2010 »
| Mon | Tue | Wed | Thu | Fri | Sat | Sun | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
| 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
| 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
| 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
| 29 | 30 | 31 | |
חברים
|