בלוגים
עמוד הבית
צור קשר
הרשמה לבלוגים
כתוב בבלוג
בלוג אקראי
שווה ביקור: Traveler טיולים בארץ ובעולם
פרחים משוקולד

 

אורטלילוק

"אתה יכול לומר לכלב את הדבר הטפשי ביותר, והכלב יביט בך במבט האומר: אלוהים אדירים! אתה צודק! אני מעולם לא הייתי מעלה זאת בדעתי" - דיב ברי

 

כלבים

 

בלוג - מידע כללי

החיים הם כה פשוטים , ומומחים אנחנו בנסיונות חוזרים ונשנים לסבך אותם כמו שצריך!
«  November 2008  »
MonTueWedThuFriSatSun
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

חברים

עצםRegina
עצםnoazax
עצםTheWrongGuy

עוצב על ידי אתר כלבים.
אתר כלבים מכיל מידע מגוון על גזעי כלבים, אימוץ כלבים, כלבים בשירות הצבא, מחלות כלבים, אילוף כלבים, שירותי וטרינרים ושירותי עזרה לחיות במצוקה.

 

21/08/2008 - אז אולי תגידו לי בבקשה....

באיזו רמת מובהקות אפשר לדחות את הטענה שהמרצה שלכם תמיד צודק ...???

טוב..נו אז נניח שהוא כמעט תמיד צודק ובכל זאת....הוא בן - אדם...בעיה מתחילה שהמרצה הוא -המרצה לסטטיסטיקה...ועכשיו ...מה הסיכוי שיטעה בבדיקת השאלה בבחינה??!  וראו זה פלא , דווקא סיכוי גדול...אך כפי הנראה אחד מן  האנשים שלא יוריד אף לו גרגר מערכו, על כן לבוח יעמוד הוא על דעתו לפניי ויתעקש על תשובתו הנכונה ללא עוררין ~  ואני בכל זאת, לא לשווא נלחמת פה על משהו , שלדעתי עקרוני מאוד ומשמעותי לטווח הקצר  ובפרט לטווח הארוך, כיוון  שכבר קרה לא פעם בעיות בניסוח השאלות בסטטיסטיקה .ולפני שאשב פנים מול פנים  בשעת הערעור הלכתי ובדקתי מול מתמחים בדבר, ואחד מהם, גם הפעם תתפלאו, הלא הוא המתרגל של הקורס ...ניגשתי אליו עם טופס הבחינה , שאף לא ראה אותה כלל...ועמדדתי על כך שיפתור את שתי השאלות, שלגעתי בעיתיות בניסוחתן, ומטרתן חד וחלק להכשיל, מה גם שאינן חד משמעיות...יושב מולי מול הטופס , מגרד בראשו...חושב ומחשב...מתחבט בתשובה, דקות ארוכות..שנראות נצח...ומי יודע מה יענה עוד רגע...לאחר מס דקות המסקנה שעולה היא כי תשובתי (ללא מילה שאמרתי ) היא הנכונה...התפלא הוא שהתשובה לא נכונה ונסה להסביר שהשאלה יכולה להתפרש לשני פנים ואיננה מנוסחת כראוי...(איך זה יכול להיות..שאלה  אמריקאית ולה יכולה להיות רק תשובה אחת...והנה ראו זה פלא אפילו המתרגל מתלבט כלכך הרבה...ואף לא בטוח בתשובתו...זאת מדוע...?) זה לא הסוף...ניגשתי לאחר מכן ...באופן מקרי לחלוטין לחוג לסטטיסטיקה וקוויתי להיתקלבאחד המרגללים הצעירים...ודווקא נתקלתי באותו אחד דעודה דוקטורט ..ניגשתי אליו...והתחלנו לשבת על הבחינה ...גם הוא התלבט גירד בקרחתו(שלא מזקנה)...והתקשה להשיב ...למרות שזו נראית שאלה כה פשוטה , הנוסח בעייתי ומטעה ...קיבלתי תשובה אך לא בביטחון של 100%...השלישית היייתה חברתי לבנניין שסיימה את התואר בססטטיסטיקה...והיא לטענתה בחרה בתשובה שאני עניתי...סיכומו של יום...אין לי תשובה חד משמעית...אך בביטחון אני יככולה לומר כי אכן יש פה בעיה בניסוח שאלות המבחן שאני ועוד רבי נפלנו עליהן...אז מה עושים? כותבים ערעור..ועכשיו מה הסיכוי שאזכה בערעור??מה הסיכוי שהמרצה ידחה טענתי... לכו תבדקו..כי לי כבר אין תשובה ...!הסטטיסטיקה לא עובדת.

שלח תגובה חדשה!

<- עמוד קודם • עמוד הבא ->

 

כל זכויות התכנים שמורות לבעל הבלוג © מופעל על ידי חברת Signup קידום אתרים, בניית אתרים, אחסון אתרים, ביטוח רכב,
כתיבה שיווקית
, מיתוג אישי, רדיו, סרגל רדיו, דיאטה, ביטוח רכב, שפות, לימודים, השוואת מחירים.