בלוגים
עמוד הבית
צור קשר
הרשמה לבלוגים
כתוב בבלוג
בלוג אקראי
שווה ביקור: Traveler טיולים בארץ ובעולם
פרחים משוקולד

קליפורניה, היר איי קאם

13/11/2007 - נחיתה רכה בארה"ב

אהלן,

 

עכשיו לילה בקליפורניה, והנה עדכונים מיומי הראשון ונחיתתי בארה"ב:

 

השבוע האחרון בישראל היה צפוף ומרגש. נפגשתי עם המון חברים, דיברתי עם המון אנשים, היו לי המון סידורים. לבסוף, אתמול, מוקדם בבוקר יום שלישי ה-13 בחודשעליתי על טיסת אל-על ללוס אנג'לס. למרות שהיה לי סידור לפנות לקפטן כדי לבקר בתא הטייס ריחמתי על שכניי לטיסה (אני ישבתי ליד החלון וכל יציאה/כניסה היתה כרוכה בנדנוד להרבה אנשים). במקום זה הצלחתי לישון לא רע, חבוש בקפוצון, חמוש בפקקי אוזניים, חסום בכיסוי עיניים (עם משקפיים מעליו, להידוק האחיזה), נשען על כרית המחוזקת בכרית מתנפחת, עטוף בתוך שמיכה והכי חשוב - מסומם על כדור שינה. אם למישהו זה נותן גישה לשינה בטיסה, אז הוא מוזמן לאמץ את זה. עבד לא רע בשבילי!

 

מה שקידם את פני בהגיעי לאמריקה היא זריחה איטית ויפהפיה (ראו http://picasaweb.google.com/ofir.zwebner/USA/photo#5132571020203920162 ). המראה האוירי של לוס אנג'לס, חצי שעה מאוחר יותר ולאור יום, היה הרבה פחות מלהיב - בקצרה התרשמתי שמדובר במדבר עם הרבה בתים ופקקי תנועה קשים (בשעה 6 וחצי בבוקר!). בנמל התעופה נחלצתי בשלום מתור המהגרים הנכנסים, ומייד הקדמתי את הטיסה המקומית בחברת SouthWest כך שהגעתי לסן חוזה ב-11:00. הטיסה הפנימית היתה בתפוסה של 10%, הדיילים היו קז'ואלים על גבול האחוקיה, והיא עברה בהתחלת קריאת ספרו האחרון של אשכול נבו, "משאלה אחת ימינה".

 

הגעתי לבית של משפחת לבנה בשעה 11:30, ומן הדלת פרצה אירה כולה חיבוקים ונשיקותאירה וגיא ובנותיהם נועה (10) יעל (6) והילה (2) חיים בבית חד-קומתי רחב קילומטרז', ובו מתחם מגורים לאורחים (עבדכם והתולעים), מתחם למשפחה, מתחם חדרי שינה, וגינה מהמוצדקות בגינות פאלו אלטודהיינו - קטנה חמודה ומלאה אטרקציות (תמונות בפעם אחרת). הספקתי לשוחח המון עם גיא ועם אירה (ואפילו לנגן קצת ביטלס יחד) ומשם לצאת לסידורים. לאחר המתנות ולא מעט טפסים אני גאה לבשר שסידרתי לי ביטוח לאומי, חשבון בנק מקומי (הכסף שהבאתי בחיל וברעדה הופקד לבטח בבנק של אמריקא) ואפילו מכשיר סלולארי משל הילידים (אעביר לכם את המספר כשאדע בעצמי מהו). הלילה עוד אספיק לסדר לעצמי רכב שכור לשבועיים הקרובים, בדיל מטורף כל כך, שאני שוקל להזמין רכב נוסף שישאר לי ספיירהערת אגבהאמריקאים נוהגים במכוניות גדולות מדי.

 

מחר אני מתחיל לעבוד בסניף הקליפורני של חברתי החדשה - Collarity - ריממבר דט ניים, פיים. אני כבר סקרן...

 

תודה על שקראתם עד כאן (כן כן, "קראתם" בלשון רבים, המכתב הזה בתפוצת נאטו) - אם לא מתאים לקבל מכתבים נוספים פשוט הודיעו לי.

 

אוהב מאוד ושוקל להתגעגע (חליק תנו לי יממה),

 

אופיר

שלח תגובה חדשה!

<- עמוד קודם • עמוד הבא ->

בלוג - מידע כללי

עדכונים מזדמנים מהחיים בקליפורניה, ארה"ב
«  November 2008  »
MonTueWedThuFriSatSun
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

קטעים אחרונים בבלוג

בית חדש במנלו פארק
הרפתקאות הטויוטה בעיר הקטנה
עדכונים בכל מיני עניינים
עליה תלולה בדרך לעבודה
מזגן כבד בקומה ראשונה
רשימות מביקור שני בארץ
להקת הפיתות בהופעה
טקס ערב יום הזכרון
עדכונים מחודש אבוד
עיבודים לצופים בין מפגשי התופים
שגרת כביסה בסוף שבוע
יומן ביקור בארץ
נזלת קשה בחורף קליפורני
מפגשי תופים עם חברים חדשים
גשם ראשון באמצע החורף
קניות קטנות בארץ הסוּפּרים הגדולים
מסורת חג המולד ברחוב פייבל
הרפתקת קניות באיקאה
חודש ראשון בחוף המערבי
לילה ראשון בבית חדש
הוראות בטיחות על פתק צהוב
עליה במשקל בקולאריטי
המראה מופלאה מפאלו אלטו
כאב גב בחג ההודיה
עצירת ביניים בסופ"ש ראשון (חלק 2)
עצירת ביניים בסופ"ש ראשון (חלק 1)
נחיתה רכה בשיגרה
נחיתה רכה על מושב רכב קשה
נחיתה רכה בעבודה
נחיתה רכה בארה"ב

קישורים

עמוד הבית
צפה בפרופיל שלי
ארכיון קטעים
חברים
דואר אלקטרוני

תוכלו למצוא אותי גם ב:

חברים


כל זכויות התכנים שמורות לבעל הבלוג © מופעל על ידי חברת Signup קידום אתרים, בניית אתרים, אחסון אתרים, ביטוח רכב,
כתיבה שיווקית
, מיתוג אישי, רדיו, סרגל רדיו, דיאטה, ביטוח רכב, שפות, לימודים, השוואת מחירים.