בלוגים
עמוד הבית
צור קשר
הרשמה לבלוגים
כתוב בבלוג
בלוג אקראי
שווה ביקור: Traveler טיולים בארץ ובעולם
פרחים משוקולד

Is Anyone Here a Marine Biologist?

17/03/2007 - בלוג הולך ונעלם

עצם זה שאתם קוראים את מה שאני כותב עכשיו הוא תופעה מדהימה בעיניי. בכמה החודשים האחרונים נחשפתי לתופעה הזאת של עולם הבלוגים וככל שעובר הזמן אני נכנס לתוכה יותר ויותר ונהיה קורא (וכותב) קבוע של בלוגים. זה ממש נהייה ממכר. אני חושב שהתופעה הזאת מלמד כי בניגוד למה שחששו בהתחלה, האינטרנט לא מרחיק ומנכר את האנשים זה מזה, אלא ההפך, הקהילה החדשה של TheMarker עליה כתבתי כאן אתמול, היא דוגמא מדהימה לעניין הזה.

 

לכן, כאשר אני נתקל בכתבות כאלו, שטוענות שבלוגים הם תופעה חולפת שתעלם בעוד 10 שנים, זה גורם לי לתהות ולגחך בו זמנית. האם הרצון של האנשים ליצור בינהם קשר, להתחברת בקהילות וליצור משהו שהוא גדול מסך חלקיו, יעלם? לא נראה לי. יכול להיות שתבוא טכנולוגיה שתאפשר לשנות את זה, אבל אני חושב שזה רק ביטוי לתופעה שתמיד הייתה ותמיד תהייה. זה לא משנה אם זה חבורה של פרימיטיביים שמתכנסים במערה בשביל להדליק ביחד מדורה או חבורה של אנשים עסקים שפותחים דיון בקהילה וירטואלית על העולם הווירטואלי – זה צורך אנושי בסיסי!!!

 

אני מצליח להחזיק מעמד כבר כמה חודשים ולשמחתי, אני אף זוכה לתגובות אוהדות על הבלוג שלי (עידו, תעשה גם עליי סקירה – זה ממש סטארטאפ – וגם תעשה לי ילד!!! J). כמה זמן זה ימשיך, אני לא יודע... אבל אין ספק שאם לא זה, אני אצטרך לספק את הצרכים האנושיים שלי לחברות והכרה (ממש מאסלו נהייתי) במקום אחר.

 

יאללה, ממשיכים

 

אלעד

שלח תגובה חדשה!

13/06/2008 - יש יותר אתרים מעניינים

נשלח על ידי Anonymous
<a href="http://www.lovetoys.co.il">צעצועי מין</a>
קישור קבוע לתגובה

<- עמוד קודםעמוד הבא ->

בלוג - מידע כללי

מחשבות, הגיגים, רעיונות, אמירות, ציטוטים ושאר ירקות מבית היוצר של אלעד שרף
«  November 2008  »
MonTueWedThuFriSatSun
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

קטעים אחרונים בבלוג

סוף והתחלה חדשה
הצעות עבודה, תנאי העבודה, קידום עובדים ושאר ירקות (עוד מחשבות כלליות)
שייגצ
ספרי ניהול
תמונות של אנשים
גורם לצמרמורת
איך להיות יצירתי - מעניין, אני ממליץ לקרוא את הקטע המלא עליו מבוסס הקליפ
לקרוא! כל מילה...
זה חדשות זה?
למה להמשיך לעבוד?
בלוג הולך ונעלם
שתי תמונות שבן דוד שלי צילום בדרום אמריקה שאהבתי במיוחד
מי אני ומה אני?
נאום אולמרט
הסיפור הקטן שמלמד על המציאות העצובה
אז לאן הולכים?
לא ידעתי מה הכותרת – הצעות?
אין זמן לכתוב
בעגה המקצועית של הספורט, לזה קוראים - נכנסתי לעיתון
סטארט-אפ פוליטי

חברים


כל זכויות התכנים שמורות לבעל הבלוג © מופעל על ידי חברת Signup קידום אתרים, בניית אתרים, אחסון אתרים, ביטוח רכב,
כתיבה שיווקית
, מיתוג אישי, רדיו, סרגל רדיו, דיאטה, ביטוח רכב, שפות, לימודים, השוואת מחירים.